7 gode råd om iPhone reparation fra Telerepair

08 november 2017 admin
iPhone reparation

Det er langt fra ualmindeligt, at din iPhone på et eller andet tidspunkt skal til reparation. Vi ved at man helst ikke vil undvære sin iPhone og nogle gange kan det også undgås, hvis det eksempelvis er softwaren der driller. Er det en smadret skærm eller en fugtskade der er tale om, er der desværre ingen vej uden om – din iPhone må en tur på værkstedet.

iPhone reparation 7 gode råd

iPhone reparation 7 gode råd fra Telerepair.dk

7 gode råd om reparation af iPhone

Telerepair.dk har samlet 7 gode råd om iphone reparation, hvad du selv kan gøre hvis din iPhone driller og hvad du skal gøre inden du indlevere din Iphone til os, hvis den ikke kan slippe uden om en reparation.

 • 1) Prøv at genstarte din iPhone. Hvis din iPhone 7 ikke har været slukket eller genstartet igennem længere tid, kan den godt begynde at opføre sig lidt mærkeligt. Telerepair anbefaler at du genstarter din iPhone et par gange om ugen.
 • 2) Det er vigtigt at du holder din iPhone ajour med de softwareopdateringer, som Apple kommer ud med. Det afhjælper småfejl og kommer med forbedringer. Har din iPhone ikke fået den seneste softwareopdatering, råder vi dig til at du får gjort dette.
 • 3)Hvis hverken en genstart eller softwareopdatering virker, anbefaler vi at du nulstiller din iPhone til fabriksindstillinger, husk at lave en sikkerhedskopiering af dine data først.
 • 4) Hvis din skærm er gået i sort eller fryser og du ikke kan få den til at reagere, er du nød til at prøve og tvinge den til at genstarte, se her hvordan du gør.
  iphone 6s, iPhone 6s plus og ældre modeller: Hold hjemknappen og knappen øverst eller i siden inde på samme tid. Dette skal du gøre i mindst 10 sekunder indtil du ser Apple logoet på skærmen.
 • iPhone 7 eller iPhone 7 plus: Hold sideknappen og lydstyrke knappen nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple logoet vises på din skærm.
 • iPhone 8 reparation eller iPhone 8 plus: Tryk og slip hurtigt ”Lydstyrke op” knappen. Tryk og slip hurtigt ”Lydstyrke ned” knappen. Til sidst holder du sideknappen nede, indtil Apple logoet vises.
 • Er der ingen af rådene der virker? Er det måske skærmen der er smadret? Så skal din iPhone en tur på værksted for at blive repareret. Her kommer der 3 råd om, hvad du skal gøre inden du indlevere din iPhone til os:
 • 5) Deaktivér din låsekode/sikkerhedskode på din iPhone
  6) Husk at kopiere og gemme alle dine data ved at lave en sikkerhedskopiering af din iPhone
  7) Du skal huske at slå ”Find min iPhone” fra

Sådan gør du:

Gå ind på ”Indstillinger”
Vælg ”iCloud”
Deaktiver ”Find min iPhone”
Indtast nu adgangskoden til dit Apple ID
”Find min iPhone” er nu deaktiveret.
Er det ikke muligt, at bruge menuen på din iPhone, kan du deaktivere ”Find min iPhone” via din PC på www.icloud.com , husk at din iPhone skal være slukket før den kan deaktiveres.