Bør du bruge din lokale maler i Helsingør?

18 januar 2021 Camilla Skøtt

Det er altid lidt svært det der med, om man skal holde sig til at handle lokalt, eller om man kan tillade sig at køre lidt uden for bygrænsen. Vi har taget temperaturen på malerhjælp… skal du finde et tilbud lokalt, eller kan du være bekendt at kigge lidt bredere?

Hvis vi skal tale for det at finde en maler i Helsingør, hvis der er der, du bor, så handler det om, at du – når du vælger at købe dine ydelser lokalt – er med til at holde hjulene kørende hos forretningerne i lokalområdet. Det er jo en god ting, hvis du gerne vil sørge for, at der bliver ved med at være liv i lokalområdet.

Hvis vi derimod skal tale for at kigge lidt bredere, så er fordelen ved det, at der er større chance for at finde et godt tilbud, når du åbner verden op. Eller Sjælland, om du vil – og hvem vil ikke gerne spare penge, hvis det er muligt?

Det er dine penge, der er tale om

Selvom det er fedt at støtte lokalmiljøet, så kommer vi ikke udenom, at det er penge, der er tale om. Og det er bare ikke sikkert, at du har det, der skal til for at betale ekstra i dit nærmiljø. Når det er sagt, så er det heller ikke sikkert, at det er nødvendigt – hvem siger, at det er dyrt at handle lokalt?

Du bør altså – hvis vi skal sige vores ærlige mening – indhente flere forskellige tilbud. Find en lokal maler og hør, hvad det koster, og spørg derefter en, der dækker hele regionen. Måske er det slet ikke prisen, det kommer an på i sidste ende – måske er det et spørgsmål om kvalitet eller materialer, som kun den ene af dem kan levere. Og så er valget jo taget for dig.