Børnemøbler og andet tilbehør – Nordicperformingartsdays.dk

11 oktober 2016 admin
Børnesenge

Jubii! Vi har får tvillinger! Øv, nu skal der købes alt fra børnesenge til børnemøbler, for slet ikke at nævne sutter, bamser o.l. I vwd jo at Elin og jeg, gerne ville have børn og at vi har prøvet i lang tid og derfor, kan jeg endelig erklære Elin for at være gravid og hun er endda så langt som i 7. måned. Hendes mave er så ikke til at tage fejl af og vi kan endda mærke dem at sparke og slå. Så langt så godt men nu kommer vi til den helt store udfordring, hvor skal vi købe børnemøbler og andet børnetilbehør?

Børnemøbler og børnesenge i fysiske butikker.

Børnepotter

Børnemøbler og forhandlere af børnesenge findes mange af men vidste i også godt at der findes 100vis og i alle forskellige farver og størrelser? Og vi troede at det var ligetil og at det ville tage en formiddag og vi både havde indrettet børneværelset med lækre børnemøbler, børnesenge, bamser og vi have sutter og andet med hjem men nej. Det første vi bemærkede er denne vandvittige forskel på pris, kvalitet og design. F.eks. syntes vi Kay Bojesen børnemøbler var helt vildt fedt men også meget dyrt. Som udgangspunkt havde vi et budget på 15.000 kr. og krævede det mere ville vi ikke tøve, da vores børn er vores øjesten men alt indenfor rimelighedens grænser.

Bedste og billigste køb af børnemøbler er online, fandt vi ud af!

Hagesmæk til Oliver

Efter en hel formiddag og langt over at have kørt over 100km. landede Elin og jeg foran computeren hvor vi kiggede på den ene forhandler efter den og heldigvis og guf ske lov, faldt vi over denne lille webshop som hedder Babyalarm.dk, som faktisk havde ligepræcis hvad vi skulle bruge og til rimelig gode priser. Ulempen var dog at vi ikke havde mulighed for at kunne besigtige dem inden køb, eller jo det havde vi men vi ville ikke køre en tur til Brønderslev fra Hvidovre, for selve turen ville tage langt over 4 timer!

Se ruten her: Hvidovre – Brønderslev

Nårh, jamen vi fandt, som sagt denne lille forhandler og ville smadder gerne et smut forbi men blev enig om at at det ville tage et stedmellem 12-14 timer og det syntes vi ikke Elin med denne store mave ville kunne klare, så vi kontaktede dem for at høre om muligheden. Manden på den anden side af telefonrøret var yders flink og kompetent og var virkelig grundig med at svare på alle vores spørgsmål, og det var på et niveau som vi ikke lige forventede lige indtil han informerede os om at han faktisk selv lige havde fået tvillinger og det hele gav nu markant mere mening men vi blev enige om at følgende skulle købes:

  1. Tvillingeklapvogn til 1.899,00
  2. Kids concept børnelampe til 246,49
  3. Diverse børnemøbler som siddeborde m.v.
  4. Sutteflasker og brystpumper
  5. Babysense børnealam

Faktisk og uheldigvis slutter den ikke her, for nørrrhj hvor kunne vi blive ved men det der også gør at vi spenderer og køber stort set alt ind hos samme forhandler er vi virkelig føler os trygge.

Hvorfor babyalarm.dk ?

Babyalarm.dk er som sagt en af de mindre forhandler af alt fra børnesenge, til brystpumper og til almindelige sutter men det virkelig gjorde at valget faldt på denne børnetilbehørsshop var at vi fik en god portion “online rabat” + at de mærker de forhandler, er alle mærker som vi havde set i de fysiske forretninger, så vi har altså både kunne mærke og føle det.