Dyr vs. billig stol til gaming

21 november 2018 admin
image

Når det kommer til gamingstole, så er der et par ting, du skal være opmærksom på, før du gør dit køb. Vi tager dig her igennem nogle fordele og ulemper ved henholdsvis dyre og billige gamerstole.

Dyre eller billige gamerstole

Fordele og ulemper ved billige og dyre gamerstole

 

Billige gamerstole:

 • Har for det meste tæt på samme gode komfort som de dyre
 • Har ikke nødvendigvis et fedt design
 • Færre features
 • Har ikke den samme sikkerhed for kundeservice, som når man køber stol ved en større og mere velkendt udbyder.
 • Dyre gamerstole:
  • Har mere eksklusive og ofte federe designs
  • Er komfortabel til forskellige kropsbygninger, højder og vægte, hvis man køber den rigtige stol, der passer til en
  • Flere features

  Man får en bedre service hos de ofte lidt dyre og velkendte brands end hos de billige.

Hvad er forskellen på en dyr og en billig gamerstol?

Det, der virkelig kan adskille en dyr og billig gaming stol, er faktisk sjældent komforten, men designet og materialerne. Leder du blot efter en komfortabel stol, så kan du næsten lige så godt få fat i en helt almindelig kontorstol. Se blandt andet her. Men vil du gerne have mange ekstra features på din stol og et fedt design så som racing-style, så koster det ekstra.

Dermed ikke sagt, at det ikke er det værd. Det er nemlig vigtigt at være opmærksom på, at der ikke findes én perfekt stol til alle. Mange stole er lavet med henblik på forskellige kropsbygninger og højder.

Det er ofte ved de dyre stole, hvor der er ekstra meget fokus på kropsbygninger for eksempel som hos mærket Arrozi. Men er du almindeligt bygget, så kan det sagtens betale sig at købe en af de billigere stole.

Brandnavne koster ekstra

Hvis du blot laver en hurtig søgning på gamerstole, så vil du nok se, at der faktisk er rigtig mange af dem, der ligner hinanden. Det skyldes formentlig, at de alle er lavet af den samme producent, men det er ikke ensbetydende med, at de bliver solgt til samme pris hos udbyderen.

Her er det ofte de større brands, der sælger stolene til en dyrere pris, fordi du med dem får en vis sikkerhed og kundeservice, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.

Men hvis du ikke har mange penge at gøre godt med, så kan det sagtens svare sig at købe en stol fra en anden og billigere udbyder. Der er en stor chance for, at den er præcis lige så god at sidde i med et ligeså flot design. Den har blot ikke et af de kendte brandmærker på sig. Netop det med ikke at have kendte brandnavne og stadig være af god kvalitet, har jeg selv oplevet, da jeg så på gamer stole ved Dankontorstole forleden.