Dyrehavens bedste restauranter i 2016

08 november 2016 admin
Spisesteder bakken

Det er vigtigt at få et god måltid mad – særligt hvis du lige har været i Bakken og brugt meget af den energi du havde. Et af de steder hvor du kan få god mad er i Dyrehaven, for dyrehaven er ofte kendt for at have en hel del restauranter som serverer god, billig og lækker mad.

Restaurant Peter Lieps er ligeledes kendt for Hubertusjagten, se vores video her:

https://www.youtube.com/watch?v=D4-8a-MW6Ww

Som udgangspunkt vil der altid være plads inde på mindst en af dyrehavens restauranter, men hvis du virkelig har et ønske om at spise god mad kan du bestille bord i forvejen. Dette anbefales også, da det sørger for at restauranten kan have nok personale på arbejde.

Billige frokoster i Bakken og Dyrehaven

En af de ting der er dejlige ved at spise ved Dyrehavens restauranter er, at du ikke kommer til at betale overpris for den mad, som du vælger at bestille. Da dyrehavens restauranter godt ved at du har betalt meget for at have det sjovt i Bakken, eller efterfølgende skal betale meget for at prøve de forskellige forlystelser hos Bakken, har de ikke lyst til at tage alt for meget for maden.

Restaurant Dyrehaven

Se Restaurant Peter Lieps i Dyrehaven her

Selvom at maden er billig, er det mad som du skal prøve mindst en gang i dit liv. Alle råvarerne bliver særligt valgt ud, og hvis der er nogle råvarerne som kokkene ikke mener udstråler kvalitet og god smag, ja så bruger de dem heller ikke.

God mad til børnene

Der er mange restauranter der laver god mad i Danmark. En af de ting som de fleste restauranter glemmer er at der også skal være noget lækkert mad til børnene, og hvis der er et sted i Danmark som har dette i fokus er det dyrehavens restauranter.

Dyrehaven har mange forskellige børneretter. Børnene har derfor mulighed for at vælge noget af det samme som forældrene gerne vil have, ligesom at de også kan bestille et lækkert smørbrød.

Dyrehaven sørger for mad til selskaber

Er du et stort selskab der skal ud og have noget mad efter en tur på Bakken? Ja, så kan det sagtens lade sig gøre hos Dyrehavens gode restauranter. Mange af de restauranter der ligger i dyrehaven har nemlig store og lækre selskabslokaler, hvor der er plads til mange personer af gangen.

Menuen til selskaberne er også hvad man vil karakterisere som god dansk mad. Udvalget er dog ofte lidt større, og hvis du husker at snakke med den enkelte restaurant om hvad det er i gerne vil have serveret, kan dette sagtens lade sig gøre.