Få den bedste parkeringsløsning til dine parkeringspladser

27 februar 2021 Astrid Pedersen

Det er irriterende og forbundet med stor gene, når udefra kommende bilister benytter private parkeringspladser, som ellers er forbeholdt beboere eller medarbejdere i en ejendom. Er du ansvarlig for en bygning med tilhørende private parkeringspladser, og ønsker du problemet med uvedkommende og hensynsløs parkering løst på den mest effektive vis, bør du vælge et professionelt parkeringsselskab som din nærmeste allierede.

Hos et parkeringsselskab som for eksempel UnoPark vil du blive mødt med forståelse og lydhørhed over for dine trængsler i forbindelse med uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser. Og du vil blive præsenteret for muligt løsninger på disse problemer i form af fleksible og stærke samarbejdsaftaler, som letter byrden med kontrol og administration af dine parkeringspladser fra dine skuldre.

Hvad kan UnoPark tilbyde mig?

UnoPark kan tilbyde dig en parkeringsløsning, som tilgodeser dine ønsker og præferencer, og som tager udgangspunkt i dine parkeringspladsers unikke dispositioner.

Du får selvfølgelig selv 100% medindflydelse på uformningen af den aftale om parkeringsservice, som du indgår med UnoPark. Med hjælp fra en personlig parkeringskonsulent, som kender alt til UnoParks produkter og ydelser, kan du sammensætte den helt perfekte parkeringsløsning, som matcher dine – og dine parkeringspladsers – behov. Og skulle disse ændre sig undervejs, kan du ligeledes ændre aftalen, som altid vil være bygget på et fleksibelt grundlag.

Som kunde hos UnoPark skal du ikke bekymre dig om praktiske foranstaltninger som for eksempel opsætning af skilte eller automater til indløsning af parkeringstilladelser. UnoPark vil nemlig forestå såvel lovpligtig skiltning som alle opgaver vedrørende tilladelser. Du kan vælge en løsning, som er baseret på adgangskontrol med bomme eller pullerter aktiveret af eksempelvis nummerpladegenkendelse – eller du kan vælge at lade dygtige parkeringsvagter med hjemmel til udstedelse af bødeforlæg føre opsyn med dine parkeringspladser.

Læs mere om de mange forskellige parkeringsløsningsmodeller hos UnoPark på UnoPark.dk, og bestil tid til en uforpligtende samtale.