Få hjælp til byggeprojektet hos din lokale vognmand

26 juli 2020 Astrid Pedersen

Står du og skal bruge hjælp til transport af materialer i forbindelse med et bygge eller entreprenør projekt? Så kan du med fordel kontakte en entreprenørforretning. Her finder du nemlig typisk dygtige vognmænd med erfaring og ekspertise, som kan hjælpe dig med at løse din opgave.

En entreprenør virksomhed vil som regel være i besiddelse af den rette vognpark og det materiel som skal til for at udføre vognmands arbejde på professionel vis. Det kan for eksempel dreje sig om køretøjer med grab, diverse kraner, blokvogne, lastbiler, trailers og måske endda slamsugere.

Du vil desuden kunne leje containere og få hjælp til fragt og opbevaring hos en entreprenør virksomhed med en vognmands afdeling. Og er din virksomhed beliggende i den nordlige del af Danmark, nærmere betegnet Nordjylland, hedder din vognmands forretning Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning.

Hvem er Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning?

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er et entreprenør firma med base i Nordjylland som udfører alle former for anlægs projekter og entrepriser. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning har mere end 60 års erfaring inden for branchen og påtager sig således alle typer entreprenør relaterede opgaver.

Som entreprenør virksomhed lægger Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning vægt på det moderne og nytænkende og sætter en stor ære i altid at være i besiddelse af den nyeste viden og opdateret maskinel. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning beskæftiger over 150 medarbejdere med hver deres særlige kompetence områder og specialer. Ingen opgave er for stor eller for lille for Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning som lægger hovedvægten på den personlige og professionelle behandling af hver enkelt kunde. Alle opgaver tages alvorligt og bliver løst med omhu og professionalisme.

Du vil, med andre ord, opleve en særdeles kompetent service når du vælger Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning som din vognmand i Nordjylland. Du kan læse mere om Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning og om virksomhedens vognmands ydelser på hjemmesiden https://www.vennelyst.dk/arbejdsomrader/speciallosninger/vognmandsservice