Få rettet op på det skæve smil med Invisalign

20 april 2021 Astrid Pedersen

Er du ked af, at din ungdoms regelmæssige og smukke smil er begyndt at blive lidt skævt? Så kan du overveje at få udført en tandretning ved hjælp af Invisalign skinner.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en form for kosmetisk tand behandling som kan bruges til at opnå et smukkere smil. Invisalign kan bruges i forbindelse med opretning af moderate tand forskydninger og skævheder og kan samtidig justere dit bid.

Du kan for eksempel få stor glæde af en Invisalign behandling hvis du lider af overbid, krydsbid eller underbid. En Invisalign behandling udføres ved hjælp af klare skinner udført i hård, transparent plast som fremstilles specielt til din mund efter mål. Skinnerne udskiftes cirka hver fjortende dag – og på den måde kan dine tænder gradvist rykkes på plads.

Når du vælger en tandretning med Invisalign kan du helt slippe for de fast monterede tandbøjler i metal. Invisalign skinner kan tages ud i forbindelse med måltider og tandbørstning og giver således ikke anledning til opsamling af madrester og lignende.

Du vil nemt kunne opretholde en god mundhygiejne med Invisalign. Og da de tynde Invisalign skinner sidder helt tæt til dine tænder vil ingen kunne gætte at du er i gang med et tandretning forløb.

Hvor kan jeg få en Invisalign tandretning i Søborg?

Er du bosat i Søborg, Gladsaxe eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlægerne Søborg som din faste tandlæge klinik. Tandlægerne Søborg tilbyder nemlig, foruden alskens gænge tandlæge behandlinger, tandretning med Invisalign. Du kan altid få en snak med din tandlæge omkring dit behov for tandretning ved en almindelig konsultation. Din tandlæge, som følger dine tænder i forbindelse med dine halv eller helårlige tandlæge besøg, vil hurtigt kunne vurdere om du vil kunne få glæde af en Invisalign tandretning. Læs mere om Invisalign på hjemmesiden tandlaegernesoeborg.dk.