Garn mærker som danskere bruger mest

14 juni 2018 admin
Populære garn

Det har altid været populært at strikke og hækle, men specielt de seneste 4-5 år, er det blevet rigtig populær blandt de danske kvinder. Det kan både hænge sammen med de sociale medier, hvor man frister hinanden men også alt det hverdags stress som kan udelukke med en fin hobby.

Hvad for nogle mærker og garn typer er så mest brugt blandt de danske strikke og hækle entusiaster. Vi vil prøve at fremhæve nogle af de mest kendte brands og deres varianter i denne artikel.

DROPS Design

Firmaet Garnstudio står bag mærket DROPS, som har mange forskellige fibre og kvaliteter. Drops er kendt for at være billig og god kvalitet. Der findes både alpaka, bomuld, uld og silke i deres sortiment. Du kan købe billigt DROPS garn hos yarno.dk

Mayflower

Danske Mayflower er en af de største garn leverandør og har nogle meget kendte varianter. De mest kendte varianter er Cotton Junior bedre kendt som ” den med skibet” og deres Ribbon garn. Cotton junior er både og rigtig fin kvalitet og kan købes for småpenge. Ribbon er et af de mest anvendte garn til kurve og tasker blandt de danske kvinder. Du kan købe Ribbon garn på tilbud online.

Scheepjes

Vi vælger at nævne et af de nyeste produkter i Danmark som meget hurtigt er blevet rigtig populær. Især med deres varianter som Catona og Stone Washed. Det er et Hollands virksomhed som står bag Scheepjes og de har eksisteret i rigtig mange årtier. Det er dog blevet populært i Danmark de seneste år.

Hoooked

Bedre kendt med deres garn variant som hedder Zpagetti. Det er et stofgarn som produceres af tekstilrester og er perfekt velegnet til tæpper, kurve, tasker mm. De kan købes i 1 kg ruller og indfarvningerne er meget variable. Det er derfor en god ide at købe nok til et projekt så man ikke mangler garn.

I vores næste artikel vil vi have mere fokus på de mest populære garn fibre.