Gør livet smartere og lettere med en parkeringsløsning

25 oktober 2020 Silje Hansen

Uanset om du bor centralt i en storby eller i et område, hvor der er kamp om p-pladserne, er det utrolig frustrerende at man hver dag skal slås om at få parkeret sin bil. Det er oftest en stor udfordring for medarbejdere, kunder eller gæster, hvis de skal køre rundt i længere tid for at finde en ledig p-plads. Derfor er der mange boligforeninger, ejerforeninger og virksomheder der vælger at få lavet en parkeringsløsning for de p-pladser som de råder over. 

Dermed kan andre biler, som ikke har noget at gøre på p-pladsen ikke holde på din p-plads uden at få en bøde. Derudover er det en stor fordel for boligforeningen eller virksomheden, at kunne fortælle sine beboer eller medarbejdere at der tilknyttet p-pladser, som de altid kan holde på. Det er oftest noget der tiltrække de fleste beboer, da man kender til udfordringen om at lede efter en parkering. 

Derfor skal du vælge en parkeringsløsning for dine p-pladsen

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge en parkeringsløsning. Først og fremmest har du mulighed for at strikke en løsning sammen som du ønsker. Ved at vælge det rette parkeringsservice, kan du selv sætte kravene og reglerne for den enkelte parkeringsplads. Du kan desuden løbende ændre eller tilpasse aftale alt efter, hvad der fungerer bedste for dig. 

Herudover har du mulighed for enten at vælge en digital eller fysisk løsning alt efter, hvad du selv er til. Vi anbefaler klart, at du vælger en parkeringsservice der samarbejder med Easypark, Parkone og Parkman, så alle let har adgang til at tilgå parkeringspladsen. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge Unopark.dk.

Danskejet og landsdækkende parkeringsservice

Unopark.dk er en danskejet virksomhed, som hjælper boligforeninger og virksomheder med en gratis parkeringsløsning. Her får du en fast kontaktperson, som du kan fortælle, hvilke regler du synes der skal være på dine p-pladser. Besøg dem her hos https://unopark.dk/.