Grunde til, at folk ender med at lave afbudsrejser

06 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er nok ikke lige nogle, der tænker, at de vil booke en rejse, for bagefter at droppe at tage på den og afmelde den, så den kan komme i udbud som en afbudsrejse.

Men når man ser på antallet af afbudsrejser, der findes derude, og hvor mange der kommer til, så må man jo antage, at folk virkelig ikke kan finde ud af at tage på ferie eller den rejse, som de har booket sig til.

Det kan jo virke mærkeligt, så vi vil prøve at sætte os ind i bevidstheden hos de folk, som der kunne finde på at gøre det, siden vi må antage, at de ikke agter at gøre det med vilje.

Det skal vise sig, at der er mange, mange årsager til, at folk ikke ender med at tage på den ferie eller tur, som de havde tænkt sig, så det ender med at blive en afbudsrejse, som andre kan udnytte.

Alskens grunde til at rejser bliver til afbudsrejser

Det kan jo være noget så simpelt som, at der er tale om en forretningsrejse, som der så bliver droppet at tage på, så man kan spare de penge eller få lidt af dem tilbage ved en rettidig afmelding.

Familien kan have glemt, at de havde tænkt sig at tage til et andet arrangement, og de havde booket den rejse i så lang tid, at de næsten havde glemt alt om den.

Det kan også vise sig, at man havde booket den tur, da man havde råd til den, men nu kunne man godt bruge pengene til noget andet, hvorfor man må forsøge at afmelde den og håbe, man kan få pengene tilbage for den eller bare lidt af dem.

Endelig er der jo også sådan noget som akut sygdom, dødsfald eller andet, der er med til at gøre, at man må aflyse med kortere eller længere varsel.

Her kan du læse mere om afbudsrejser: https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/