Lad en faglært maler om at male din bolig

11 maj 2020 Astrid Pedersen

Skal hele boligen males indvendig rub og stub – og må slutresultatet gerne tage sig professionelt ud? Har du idéer til malerarbejde, som du ikke selv ser dig i stand til at udføre – for eksempel fuldspartling, microcement eller tapetsering? Og vil du bare gerne have et færdigt resultat, som er smukt og holdbart? Så bør du ikke tøve med at kontakte dit lokale malerfirma og få et godt tilbud. Der er nemlig langt flere fordele ved at lade et professionelt malerfirma forestå arbejdet end det selv at slippe for besværet.

Er professionel maling af boligen ikke dyrt?

Måske er du lidt forbeholden over for idéen om at skulle betale faglærte håndværkere for noget så simpelt som malerarbejde. Men her skal du huske, at dit malerarbejde ikke nødvendigvis er så simpelt endda.

Et stykke vel udført malerarbejde handler om meget andet og mere end blot at smøre maling på vægge, lofter og træværk. Der kan være faktorer som gør det nødvendigt med en mere kompleks og avanceret operation for at opnå det ønskede resultat. Det kan for eksempel være, at der sidder gammelt tapet eller væv på dine vægge, som først skal fjernes førend det egentlige malerarbejde kan finde sted. Og der er ingen der ved hvordan væggen ser ud inden under.

Det kan sagtens risikeres at pudset er i en sådan forfatning at en fuldspartling er nødvendig. En sådan kræver et professionelt håndelag og en vis portion tålmodighed, hvis resultatet skal være jævnt og ensartet. Måske kan væggen nøjes med en opsætning af filt, for hvilken det samme gør sig gældende. I alle tilfælde er hjælp fra professionelt hold ganske uvurderligt, når det handler om at skabe de optimale resultater.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af din bolig gennem Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/