Hvor lejer man telte billigst?

23 marts 2017 admin
Event telte

Hvis du inden længe skal til at holde stor fest, konfirmation, bryllup, sommerfest, stor fødselsdag eller andet, og det skal foregå hjemme i haven, så kan der godt blive brug for et kæmpe telt.

Lej en telt og spar kassen!

Teltudlejning

Sara Teltudlejning

Du kan leje et af de store festtelte som både kan tåle vind og regn, hvis uheldet skulle være ude. De er både solide og meget rummelige, og der kan snildt være 100 personer til spisning i teltet, og så er der endda plads til musikken og dansen, hvis det skulle være.

Bor du i eller i nærheden af Roskilde, er Sara Teltudlejning billigst.

Du kan HER på siden se priser på teltudlejning på Bornholm

Der er stor prisforskel på teltudlejning

Der er stor forskel på priserne når du skal leje telt, og det gælder om at være ret vågen, for det er ikke helt så gennemskueligt, når man søger efter et ledigt telt. Før du begynder at søge efter et festtelt, så er der lige nogle ting du skal have styr på først. Lav en liste og skriv alt ned.

Udlejning af telte storhitter i Danmark

Partytelte

Du skal først og fremmest vide, hvor mange mennesker eller gæster du har tænkt dig der skal komme til jeres fest, og om de skal sidde ved borde og spise mad. Det har noget med pladsen at gøre. Skal der være plads til en scene til for eksempel musik eller andet? Hvis maden skal serveres som buffet, så skal der også være plads til det. Teltets størrelse er en ting, men du kan også vælge at få med eller uden gulv, og du kan i de fleste tilfælde også få scene og andet festudstyr leveret af den samme leverandør, og så bliver det noget lettere for dig med hensyn til logistik med mere.

Saratelte.dk tilbyder både udlejning af telte og rådgivning på tlf: 46 32 37 54

Hvis du skal have det hele hos den samme leverandør, så kan du nok få lidt rabat, når du bestiller dit festudstyr.

Husk at booke i god tid!

Når priserne beregnes på festtelte, så skal du være opmærksom på om teltet leveres opstillet og samlet – nogle lejer ikke ud, uden at det er sat op. Selve teltet er som regel ikke dyrt at leje, men det er opsætningen som koster det meste. Skal der være gulv, tager det også tid at lægge.  Udlejeren af festudstyret tager som regel også kørepenge, og det skal også indregnes i din pris. Du vælger selv din løsning, og kan vælge til og fra som du har lyst til. De fleste teltudlejere kan levere en hel pakkeløsning, og det kan der være god mening i at vælge. Så sparer du tid og energi på alt, og skal kun koncentrere dig om at invitere gæster, og bestille mad og drikke til den festlige dag.