Når en næseoperation virkelig bliver nødvendig

10 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Der findes rigtig mange indgreb, man kan gøre ved kroppen, fordi man har en idé om, at man gerne vil se anderledes ud eller bare ændre noget ved sig selv radikalt og permanent.

Nogle gange ender man endda med at se ud som noget, der slet ikke minder om udgangspunktet, så man kan tale om, at man ikke har lavet en par forandringer, men et helt paradigmeskift.

Men der er også de indgreb, som man glemmer i forbifarten, der rent faktisk er til for at forbedre tilværelsen for individet, fordi man enten har levet med en skavank hele livet, eller man har været udsat for noget, som man ikke har fået tid til at ændre før nu.

Dette kan være, som vi lægger op til i vores overskrift, at man har levet med en næse, som man gerne vil have ændret eller rettet til.

Det kan være sådan noget med, at man er født med en opstoppernæse, som man altid er blevet mobbet med, så man gerne vil have den tilpasset en mere almindelig tilstand.

Måske har ens næse altid været indstillet i en position, hvor man har haft svært ved at trække vejret gennem næsen, at man piber med næsen, eller man ligefrem fløjter med den.

En anden årsag til at man gerne vil have lavet en næseoperation, kan være, at man har været indblandet i en ulykke, så man er endt med en skæv næse, og så er der ikke andet for, end at man får lavet en operation mere, end hvad man måske fik ved indlæggelsen.

Det er måske også, fordi man har været bokser det meste af ens voksne liv, og nu er man endelig faldet til ro, så man godt kan forsvare at få rettet næsen til, fordi der ikke er stor chance for, at man ender i kamp, hvor den bliver rykket skæv (igen).