Professionel og grundig slamsugning i Vesthimmerland

05 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af en septik tank, et nedsivnings anlæg eller et brønd system i forbindelse med din ejendom? Så vil du sandsynligvis med jævne mellemrum have behov for slamsugning. Det samme gælder for landbrug og industri virksomheder, hvor du kan få brug for hjælp til rensning og spuling af eksempelvis gyllerør eller industri anlæg.

Hvordan foregår slamsugning?

Professionel slamsugning udføres ved hjælp af et særligt køretøj som er påmonteret en slange og en maskine til slamsugning. Dette køretøj kaldes for en spulelastbil og er specielt designet og fremstillet til at kunne håndtere slamsugning af selv lange og besværlige kloak systemer.

Med en spulelastbil kan kloakken nemlig både suges og spules på én og samme tid. Det til spulelastbilen hørende anlæg består af en rummelig vandtank og en højtrykspumpe. Selve spule delen er i stand til at spule alle former for kloak ledninger rene under højt tryk.

Slamsugning foregår derved at den lange slange, som sidder monteret bag på lastbilen i en slange tromle, føres ned i kloakken. Her vil den ved hjælp af bagud rettede stråler automatisk glide ind i kloak røret hvor diverse urenheder som måtte sidde på rørets sider samtidig vil løsne sig. Når slamsugningen er tilendebragt vil slangen hives hydraulisk tilbage hvorved de sidste materialer løsnes og føres ud af kloak ledningen.

Hvem kan hjælpe med slamsugning i Nibe?

Har du brug for hjælp til slamsugning eller andre former for kloak service i eller omkring Hobro, Viborg, Rønbjerg, Aars, Uldbjerg, Himmerland, Arden, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Vester Hornum, Aggersund, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend, Hornum, Skals, Møldrup, Klejtrup, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Lendrup eller Nibe kan du altid kontakte Vesthimmerland Kloakservice.

Hos Vesthimmerland Kloakservice finder du såvel autoriseret kloakmester som det bedste og mest moderne udstyr til professionel slamsugning. Du kan læse mere, og kontakte Vesthimmerland Kloakservice, på vesthimmerlands-kloakservice.dk