Sådan kan et inkassofirma hjælpe dig

10 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis der er en af dine kunder, der skylder dig penge, vil din første tanke måske være, at du vil klare det selv. Hvorfor skal du bruge penge på at få et inkassofirma til at stå for den slags? Du kan jo sagtens skrive et rykkerbrev på egen hånd. 

Det er rigtigt, at du sagtens kan rykke dine kunder på egen hånd, men det har ofte langt større gennemslagskraft, hvis det er et inkassofirma, der står for det. Mange mennesker har bare langt større respekt for et inkassofirma, end de har for andre mennesker. Derfor kan du ofte få dine penge langt hurtigere, hvis du får et inkassofirma til at hjælpe dig. 

Et af de firmaer, som det kan være en god ide for dig, at du ser nærmere på, er debtia.dk. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig – kompetent og effektivt.

image

Inkasso er ikke lig med bøllemetoder

Mange mennesker har en ide om, at inkassofirmaer bruger bøllemetoder, og de er derfor lidt bange for dem. Hos debtia.dk tror de dog på, at man skal behandle alle ordentligt – også dem, der skylder penge. Men derfor må man selvfølgelig gerne være både insisterende og vedholdende i forhold til at få de penge, som man har krav på. 

Faktisk er der mange regler, der skal overholdes i forbindelse med inkasso. Det kan være svært for dig at holde styr på dem som lægmand. I stedet kan det derfor være en stor hjælp for dig, at du får et inkassofirma til at stå for det. De har styr på alle fristerne i forbindelse med inkasso. For der er nogle tidsfrister, som, det er vigtigt, bliver overholdt. Bliver de ikke det, kan det være, at det kommer til at tage længere tid for dig at inddrive dine penge.