Tag højde for flere ting ved dit webshop design

25 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kan have udvalgt dit et nok så flot design webshop, men hvis det ikke passer sammen med det, som du skal sælge på din side, så skal du måske se efter et andet.

Man kan nemlig let komme til at forelske sig i et design, men hvor man må indse, at der er et andet design, der passer meget bedre til ens webshop; den slags kan man heldigvis få hjælp til at vælge.

For hvis man får at vide, at det, som man sælger, bedre egner sig til et andet design end det første, hvilket er baseret på, hvad andre har fået ud af det design, så bør man lytte til dem.

Der er jo meget forskel på webshops, selvom nogle kan benytte sig af det samme template eller have en enslydende backend, men de skal forhåbentligt alle kunne skille sig ud fra hinanden, så man kan kende din fra alle de andre.

Hvad er der brug for på din webshop?

Hvis din webshop sælger mange forskellige varer, så er der måske brug for mange underkategorier og en let søgefunktion, som det er til at finde rundt i.

Det kan også være, du mere er en forretningsindehaver, der sælger en ydelse eller få ydelser, hvorfor man så vil bruge mere spalte plads på at forklare om ens produkter og lave nogle længe produkttekster.

Eller de, som man køber hos dig, er nogle varer i en høj pris, som man sjældent udskifter i livet, hvorfor kunderne tænker sig godt om, inden de foretager sådan et køb.

Derfor har man måske brug for mere udredende forklaring på din hjemmeside til disse ting.

Det vil komme an på den givne webshop, og det kan være, du finder ud af, at du bliver nødt til at skifte design for at genere mere salg.