Tag på azure kursus

23 juni 2021 Johanne Hansen

Tag på kursus og bliv klogere

Azure kursus er et kursus i sig selv, som kræver en del. Det er derfor ikke dårligt betalt at tage et decideret kursus i det for at blive klogere på emnet og sig selv. 

For ja, der blev sagt “sig selv”. Et kursus er nemlig ikke kun til for faglighedens skyld – det uddanner dig ligeså meget på det personlige plan, som det gør på det faglige. 

Både det faglige og sociale aspekt

Når du tager på kursus, kan det nemlig også uddanne dig personligt i og med, at du bliver taget ud af dine vante omgivelser og også får en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde sammen med andre. Det kan for eksempel være en kollega, du ikke har set længe eller noget helt tredje. 

Derudover giver det også jer kollegaer iblandt en fantastisk følelse af at være sociale sammen i og med, at mange beslutter sig for at tage ud sammen efterfølgende og lave noget socialt sammen. Det kan for eksempel være gokart, ud og spise, i biografen eller lignende sammen, når man nu alligevel er afsted.

Det faglige er selvfølgelig også værd at nævne og især overfor din chef, hvis du skal argumentere for, hvorfor han skal ofre penge på at sende dig på kursus. Dog er det vigtigt også at nævne det sociale aspekt i det, da mange chefer går op i, at hans eller hendes medarbejdere har det godt sammen internt.

Et godt bud kunne være at du fortalte ham, hvordan et azure kursus for eksempel ville være en investering for virksomheden. Ved at du opnår nye kompetencer, kan du nemlig bruge dem i virksomheden, hvilket betyder, at de ikke skal tage ind udefra, der har de samme kompetencer, som du nu har. Istedet for kan de bare arbejde videre med dig og videre uddanne.