Vælg et sildebensbord hvis du ønsker et enkelt udtryk i dit decor

31 juli 2021 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter et spisebord eller et sofabord som passer perfekt ind i dit designer hjem? Så bør du overveje at anskaffe et sildebensbord.

Hvorfor vælge et sildebensbord?

Der er mange gode grunde til at vælge et sildebensbord frem for det noget mere bastante plankebord. Et sildebensbord er både vægtmæssigt og udtryksmæssigt lettere end et plankebord. Det fine og unikke sildebens mønster tilføjer din indretning et strejf af raffinement. Og så vil du lettere kunne bevare den røde tråd i din enkle indretning med et sildebensbord.

Hvor kan jeg købe de flotte sildebensborde?

Er du på udkig efter et lækkert sildebensbord til din bolig bør du købe det hos en møbelsnedker. På den måde er du sikker på at dit nye sildebensbord er fremstillet med det rette professionelle håndelag, og at kun de bedste materialer er anvendt i forbindelse med produktionen.

Det kræver en vis håndværksmæssig tæft at konstruere et sildebensbord som både er holdbart, slidstærkt, og smukt. Derfor er det vigtigt at din leverandør af sildebensborde kan sit kram. Og er du bosiddende på Fyn kan du med stor fordel tjekke Fynsk Snedkeri når du leder efter det rette sildebensbord.

Fynsk Snedkeri – din møbelsnedker i Odense

Fynsk Snedkeri står nemlig bag tusindvis af lækre sildebensborde, plankeborde og laminatborde, og har gennem årene fremstillet smukke og funktionelle arbejdsborde, sofaborde og spiseborde ved håndkraft.

Når du køber dit sildebensbord hos Fynsk Snedkeri kan du være helt sikker på at det er håndlavet. Hver enkelt stav, som indgår i det smukke og raffinerede sildebens mønster, er udskåret og lagt i hånden af en dygtig og rutineret møbelsnedker. Og matcher inden af sildebensbordene i den online shop din stues mål kan Fynsk Snedkeri hjælpe dig med at fremstille et bord som passer perfekt til netop din bolig.

Læs mere på fynsksnedkeri.dk