Vi tester Danmarks mest benyttede LED spot – LED GU10

15 marts 2017 admin
LED pærer og spots

Det kan være svært som forbruger og kunde at finde rundt i manegen med leverandører, produkter, annoncer/reklamer, og priser på markedet. Derfor er det ret smart når nogen finder på at gøre det meget nemmere for alle, at finde frem til det bedste produkt og til den bedste pris. Derfor ser du oftere og oftere, at du kan finde tests på især internettet, hvor forskellige sammenlignelige produkter eller varer bliver sammenlignet, så kunderne på den måde får et godt redskab til både at blive klogere, men og så som et fornuftigt beslutningsgrundlag.

LED sparepærer

Vi har i Mr perfect fundet en kompetent udbyder af LED belysning og i deres blog, som du finder HER kan du ligeledes finde interessante artikler og relevant information om emnet.

De fleste test er lavet af enten specialister eller af mange kunder. Nu kan du også finde testen som kun handler om et produkt – nemlig LED spot – LED GU10 og som du kan læse mere om ved at følge dette LINK. I det følgende er testen kort beskrevet og hvilke oplevelser der var forbundet med den.

Se fordelene ved GU10 LED spot

  1. Lysstyrke og lysfarve for alle pærer har været identiske i hele perioden

  2. Lysets vinkel virker koncentreret, lidt lige som en læselampe

  3. Pæren holder i mere end 25.000 timer, og ingen går i stykker, det er cirka fem gange længere end en normal pære

  4. Ingen varmeudvikling fra LED spot, som betyder at du sagtens kan lave egne spændende lyskilder uden fare for at materialet brænder, for eksempel papir med mere

  5. Prisen er fair i forhold til markedet 37 – 44 kroner pr. styk, alt efter hvor du køber dem, ofte kan du opnå gode rabatter ved kør af flere på en gang

Vi tester de bedste og billigste spotpærer

LED belysning

Vores test viser, at det ikke er helt tilfældigt at den LED spot er Danmarks mest benyttede LED spot. Det skyldes nok især god rådgivning fra diverse hjemmesider og specialister i butikkerne, og selvfølgelig folks gode oplevelser med den, der gør, at de køber flere af den slags, og at de holder sig til noget der virker, som du også kan læse mere om på Taenk.dk. Når du skal ud og investere i nye LED pærer, så ved hvad du trygt kan gå efter, uden at du behøver, at skulle betale en formue for det.

Find mere information om bl.a. LED GU10 pærer og andre spots på www.mrperfect.dk 

LED GU10 spot pærer er bedst i test

Selvom vores test ikke er helt videnskabelig, så er vi ret begejstrede for LED spot LED GU10, og selvom den ikke er den dyreste på markedet, så lever den op til alle de krav en forbruger måtte have til det nye lys. Du kan finde mere info om LED GU10 pærer på Mrperfect.dk. Hvis du er lidt i tvivl om LED er det rette for dig, så surf lidt rundt omkring og se bl.a. denne artikel på 2b1.dk, og se alle de nye muligheder, og prøv så en eller to pærer i dit hjem for at lave din egen lille test. Du bliver hurtigt omvendt.

Lysstofrør er mindst lige så vigtig som LED pærer og spots og på denne side, finder du fordele og ulemper.